I dag har vi kost oss med en skikkelig sukkerbombe på jobb. Det ble nesten for mye av det gode, men kaka var stilig... spesielt inni.
For å få best mulig farge, er det lurt å lage en hvit kake (kakebunn med bare eggehviter), så slipper du å bruke veldig mye gel når du farger kakerøra. Jeg laget White Vanilla Cake. Det finnes mange forskjellige oppskrifter på nesten samme kakebunn, f.eks.: Den Hvite Kaken og Hvit Vaniljebunn. Jeg har også sett at mange bruker hvit kakebunn med kokosmasse i regnbuekake. Velg etter smak og behag.
Når kakerøra var ferdig, fordelte jeg den i fem skåler og farget hver del med pastafarge fra Wilton (Wilton Icing Colour).
Så stekte jeg hver del som anvist i oppskriften, laget Glossy Frosting/Angel Feather Icing(glasur) og la bunn og glasur lagvis.
Hvis du vil spare tid, kan du dele røra og farge de ulike delene, men ha alle delene i én form (helle veldig forsiktig, én og én farge...) og steke alt i samme slengen. Da får du ikke så markerte skiller mellom fargene i kakebunnen, men det ser kjempestilig ut likevel når man "spretter" kaka :0)
Super idé til barnebursdag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar