Først av alt mår man skjære ut lange bånd av marsipan eller fondant, og kutte dem til som på bildet ovenfor. Man velger selvfølgelig størrelse etter hvor stor kaka og sløyfa skal være.
Så former man sløyfebåndene som vist her og legger dem til tørk på høykant over natta. Hvis man bruker MMF, kan man bare feste dem sammen i enden med bittelitt vann. Bruker man marsipan, er det greit med spiselig lim eller en eller annen form for melis.
Hvis fondanten eller marsipanen er kjevlet veldig tynn eller er varm og klebrig, kan det være lurt å støtte båndene opp inni, ellers er det fare for at de kollapser. Jeg pleier å lage noen ekstra bånd, i tilfellet noen detter sammen eller revner... greit å ha litt å gå på:)
Til slutt er det bare å legge en god klatt med Royal Icing på kakelokket og legge båndene lagvis slik man ønsker å forme sløyfa. Jeg bruker Royal Icing mellom hvert "lag" med sløyfebånd, og ofte spruter jeg inn litt ekstra mellom båndene etter at sløyfa er ferdig også, for å være sikker på at de fester seg og ikke siger ned eller glir ifra hverandre.
Til påske laget jeg dette egget med samme type sløyfe. Da farget jeg Royal Icingen gul for å få mer helhet over sammensetningen. Det er jo greit hvis man bare har én farge på sløyfebåndet, men litt verre til for eksempel ei 17.mai-kake...
Why casino should make no deposit bonus for real money?
SvarSlettCasino bonus is the best way to test 상주 출장안마 your gambling skills 동해 출장마사지 while having fun, winning 사천 출장안마 and winning games. 구미 출장안마 The site has 안산 출장안마 a good number of casino bonuses