fredag 1. juni 2012

To etasjer

Jeg har for første gang prøvd meg på stablekake, og det gikk så bra så.


Kaka var til en kollega... til en spesiell anledning ;0)


For å gjøre det enkelt, brukte jeg silikonformer fra IKEA. Ikke så veldig store, og de gir perfekt forhold mellom de to delene man skal stable sammen. Man kan også få hjerteform av denne typen.


Med bruk av roseutstikker fikk jeg laget flere marsipanroser, og nå begynner de å bli bra! (Øvelse gjør mester...)


Litt Pearl Spray på blomstene hever helhetsinntrykket.


Og med fotoredigering på iPhone kan man jo virkelig leke seg til et lekkert bilde :-)

Kaka er laget av sukkerbrød, fyllt med ferskpresset appelsin, eggedosiskrem iblandet hvit sjokolade, hakket lys/mørk kokesjokolade, dekket med pisket kremfløte og trukket med MMF-lokk. Blomster i marsipan og bord av lilla smørkrem. 

1 kommentar:

  1. Du e bare råflinke, bruke bloggen din som inspirasjon, men har kje sjans å nå opp på ditt nivå... Knib fra Mariann

    SvarSlett