Nå er jo påsken egentlig over, men jeg tenkte likevel å dele et aldri så lite påskeegg med dere. Ett sted må man jo begynne en blogg. Dette er kaka jeg (så langt) har hatt mest moro med å lage. Den bærer åpenbart preg av påske på utsiden, men også inni. Den er nemlig fyllt med appelsin og sjokolade... en påskeklassiker! Og til min (og forhåpentligvis deres) store glede, så ser den altså mer avansert ut enn den egentlig er. Bare følg med:
Bak helt vanlig sukkerbrød i rund form og del i tre horisontalt. Skjær de tre delene til slik at de blir ovale, og slik at den nederste er størst, den mellomste litt mindre og den øverste minst. Mos en appelsin med stavmikser og dynk sukkerbrødet i saften. Lag en kant av pisket kremfløte, så holdes fyllet litt bedre på plass.
Fyll kaka med valgfritt sjokoladefyll. Jeg brukte eggedosiskrem med smeltet hvit sjokolade og farget den påskegul.
Legg sukkerbrød og fyll i to lag. Så legger du det tredje og minste sukkerbrødet på toppen og smører kaka til med pisket kremfløte.
Når du har fått eggefasong på kaka, er det bare å legge på lokk og pynte egget etter eget ønske. Jeg valgte MMF-lokk og pynt i marsipan.
Og om det er for seint med påskeegg, så kan man likevel spise kake med appelsin og sjokolade!
....og den smakte like himmelsk som den ser ut!
SvarSlettDe sier så... ;0)
SvarSlettSå stilig blogg og så mange fine kaker! Blir veldig inspirert og får lyst å lage:-) hilsen din svigerinne
SvarSlettNå lurte jeg et øyeblikk på om broderen tulla med meg ;-) Så GØY at du har funnet fram bloggen min! Gjett om vi skal kose oss med kakebaking når vi flytter bortover... jeg holder øyne og ører åpne for å se om det dukker opp et kurs vi kan melde oss på i høst. Håper vi får det til!
Slett