fredag 13. april 2012

Å prøve noe nytt og annerledes

Cupcakes er veldig i vinden, men jeg har litt blandede følelser for dem. De er morsomme å bake og pynte, men det kan bli litt for mye med en hel cupcake til én person... syns jeg, da. Derfor bestemte jeg meg for å prøve meg på cakepops istedet. Det nærmer seg barnebursdag her i huset, og jeg tenkte at cakepops kunne være et finfint suppliment til selve bursdagskaka. Så da ble det sånn:


Jeg brukte sjokoladekakerester som jeg smuldret oppi kjøkkenmaskinen og blandet inn smeltet kokesjokolade (evt. melkesjokolade) og sjokoladepålegg (Sjoko Duo Air, Nugatti e.l.)


Så formet jeg små sjokoladekuler av blandingen og la dem på et brett i fryseboksen i 30 minutter.


Deretter smeltet jeg mer kokesjokolade, dyppet pinner i sjokoladen og stakk dem i kulene. (Jeg rørte sjokoladen sammen med én kopp koffeinfri kaffe for å tynne den ut litt...)


Etter nye 30 minutter i fryseren, dyppet jeg selve kulene i sjokolade, satte dem i små glass og strødde pynt på toppen.


Og nå ligger 20 cakepops i fryseboksen og venter på at vesla skal fylle tre år. Det blir stas!

2 kommentarer:

  1. Dette va litt sprøtt... I går når æ fant denne fantastiske bloggen, så tenkte æ: tru om ho he prøvd cacepops:)
    Festlig:):)

    SvarSlett
  2. Jippi, chokladbollar på pinne! Det är ju nästan bättre än chokladbollar utan pinne ;)

    SvarSlett